2016. január 14.

Élőben közvetítik a TV2 Akadémia vizsgáját

A FEM3-on lehet megnézni a diákokat, akiket élő adásban értékel a vizsgabizottság.

Január 15-én, pénteken élő adásban vizsgáznak a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatói: a teljes FEM3 Café adást ők szerkesztik és Czippán Anettel közösen ők is vezetik. Mindegyik hallgató saját magának hív vendéget, akivel élőben készít interjút. A diákok vendége lesz MC Hawer, Szerednyey Béla, Varga Győző és Voksán Virág is.

A diákok teljesítményét a TV2 szakembereiből álló vizsgabizottság értékeli, akik a vezérlőben követik nyomon az adást és élesben, a helyszínen osztályozzák a vizsgázókat. A vizsgabizottságot Azurák Csaba, a TV2 Csoport aktuális műsorainak főszerkesztője; Demcsák Zsuzsa műsorvezető; Váczi Gergő műsorvezető, valamint Amin-Váczi Virág, a TV2 Akadémia vezető tanára alkotja. A hallgatók teljesítményét a nézők is értékelhetik: online szavazáson választják meg a közönségdíjast.

"Minden évben számunkra is nagyon izgalmas nap a TV2 Akadémia műsorvezető hallgatóinak záróvizsgája. Már hatodik éve zajlik a képzés, évről-évre kiemelkedő tehetségeket ismerhetünk meg és vezethetünk be a szakma rejtelmeibe. Több korábbi hallgató is nálunk dolgozik szerkesztőként, riporterként, de Vitányi Judit, a Tények műsorvezetője is itt kezdte. Idén már közel tízszeres a túljelentkezés a februárban induló képzéseinkre" – mondta Azurák Csaba.

Vezetőt nevezett ki a MediaCom

2019. október 10.

A pozícióba Stef Calcraft, a Mother társalapítója érkezett, és a nem hagyományos médiaügynökségi tevékenységekért felel globális szinten.