2018. július 18.

Így kerülheti el a karrierálhíreket

A személyes fejlődésben nyújt segítséget a tapasztalt hr-újságírók által alapított Beyourbest.hu tudásbázis.

A Beyourbest rendszerének alapja a Filter saját fejlesztésű hírgyűjtő algoritmusa és testre szabható, egyedi kialakítású webes megjelenítési felülete. A hír címe és néhány szavas bevezetője alapján a látogatók továbbkattinthatnak az eredeti hírforrásra. Az oldal automatizáltan gyűjti, és a szerkesztők által kategorizálva teszi közzé a legszélesebb értelmezésben a személyes fejlődéshez kapcsolható cikkeket - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Megtalálhatók a munka világával foglalkozó témák, mint a hr, a juttatások, a munkahelyi előmenetel vagy épp a munkahelyváltás, a karrier- vagy személyes problémákat tárgyaló anyagok a stresszről kedve a kiégésen át a párkapcsolatokig, illetve a tágabb értelemben vett személyes fejlődéshez motivációt nyújtó – stílusérzékkel, táplálkozással, testünk fejlődésével – foglalkozó cikkek. Az oldal „Kulturális önfejlesztő” rovata minőségi könyv- és filmajánlókat is tartalmaz.

A Beyourbest.hu célja, hogy személyes fejlődés témájában hiteles és minőségi tudásbázist teremtsen. A szerkesztők csak válogatott tartalmat kínálnak: a téma cikkeit előzetes szűrés után nyújtják át az olvasóknak. Ez kiemelten fontos az önfejlesztéssel, pszichológiával, képzéssel foglalkozó témák esetében, mivel számos áltudományos információ jelenik meg a területen. A platformon az ellentétes vélemények is egy helyen érhetők el, segítve a kiegyensúlyozott tájékozódást.

„A Beyourbest.hu mindenkinek szól, akit érdekel a saját fejlődése” – mondta Szegedi Juli, a beyourbest.hu társszerkesztője. „Miként keressem a boldogságot? Kiégtem vagy épp afelé tartok? Megnéznék egy jó filmet, ami a fejlődésemet szolgálja? Ezekre a kérdésekre segítünk választ adni a tudásbázisunk segítségével.” – tette hozzá.

„Nem akarjuk magunknál tartani a szerkesztés jogát. Vannak témák, amelyekhez egyes bloggerek, szakmabeliek sokkal jobban értenek, őket szeretnénk témagazdaként bevonni a szerkesztésbe” – tette hozzá Viniczai Andrea, a beyourbest.hu másik szerkesztője. „Aki például specifikusan a hazai coachpiac történéseit vizsgálja, valószínűleg nálunk is jártasabb a téma szemlézésében” – mondta.

A Beyourbest.hu hírszűrő platform olvasói körében a legnépszerűbb témák közé tartozik az ön- és szervezetfejlesztés, a női hr-hírek, a párkapcsolati tematikák, illetve az általános hr-hírek gyűjteménye, valamint a stressz és a kiégés témaköre.

A Filter algoritmikus, automatizált motorjának köszönhetően különösen alkalmas az egy-egy szakmai területet bemutató hírszűrő oldalak, tudásbázisok létrehozására. A Filter.hu általános tematikájú hírgyűjtő oldal és a beyourbest.hu mellett a közelmúltban indult el a startupvilág magyar és angol nyelvű információit összegyűjtő Startupinfo.hu, de várhatóan hamarosan más témákban is indulnak majd tematikus hírszűrő oldalak.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából