2017. július 14.

Óhidi Zsuzsanna vezeti a lengyel Marquard Mediát

A Marquard Media igazgatótanácsa új elnököt választott. A magyarországi MM vezető, Óhidi Zsuzsanna pedig átveszi a lengyel leánycég irányítását, de a hazai ügyvezetést is ellátja a továbbiakban.

A Marquard Media International AG a mai napon bejelentette, hogy a vállalatcsoport igazgatótanácsának elnöki posztját azonnali hatállyal Bijan Khezri tölti be. A Marquard Media Magyarország eddigi ügyvezető igazgatója, Óhidi Zsuzsanna pedig átveszi a Marquard Media Lengyelország vezetését is. A Marquard Media csoport összes ügyvezetője mostantól közvetlenül Bijan Khezri irányítása alá tartozik.

Bijan Khezri a Marquard Media International AG igazgatósági tagja, a sport, média és technológia területén elismert és komoly tapasztalatokkal rendelkező szakember. Jelenleg a Sportradar AG és az EEM World igazgatóságának tagja.

Jürg Marquard, a vállalatcsoport alapítója és elnöke a személyi változások kapcsán a következőképpen fogalmazott: „Nagyon örülök a most bejelentett szervezeti változásoknak. Bijan komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a digitális média és sportok terén, Európában és az USA-ban is számos vezető pozíciót töltött már be. Zsuzsanna pedig sikeresen vezette kiemelten eredményes magyar leányvállalatunkat. A mostani lépés fontos mérföldkő a Marquard Media életében, és segít abban, hogy a társaság továbbra is eredményesen ki tudja aknázni a többcsatornás médiaeszközök és azok digitalizációja által kínált üzleti lehetőségeket. Üzleti modellünk megújítása, a modern technológiai megoldások és partnerségi megállapodások révén társaságunk jelentős növekedés előtt áll, amit stratégiai és eseti akvizícióink tovább erősítenek.”

Bijan Khezri elmondta: „A Marquard Media mindig jó érzékkel volt képes profitálni a változó trendekből, és jelenlegi üzleti portfoliója ennek köszönhetően jelentős növekedési potenciállal rendelkezik. Úgy gondoljuk, hogy a nyomtatott sajtó komoly versenyelőnyt biztosít a digitális mixben. Jelenleg egyik legfőbb feladatunk, hogy a tagtársaságok között hatékonyabban tudjuk meglevő erőforrásainkat felhasználni és adatalapú megoldásokkal új piacokra törjünk be.”

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.