2013. március 05.

Ördög Nóra az év médiaszemélyisége

Ismét átadta Az év embere díjakat a Blikk.

Ismét átadta Az év embere díjakat a Blikk.

Március 1-jén adta át Az év embere 2012 díjakat a Blikk a lapot kiadó Ringier székházában. Öt  kategóriában, öt jelölt közül választották ki a napilap és a Blikk.hu olvasói a győzteseket. A közlés szerint idén több mint 200 ezer szavazat érkezett.

A jelölteket állító grémiumot Halász Judit, Bárdos András, Gerendai Károly, Rudolf Péter és Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője alkotja. Ők januárban állították össze a jelöltek névsorát.

Kuti Lívia, Czuri Zsolt, Ördög Nóra és Gschwindt András

Az év embere 2012 nyertesei:

  • Az év művésze 2012: Alföldi Róbert - színész-rendező, a Nemzeti Színház négy év után távozó igazgatója
  • Az év médiaszemélyisége 2012: Ördög Nóra - az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutató műsorának háziasszonya
  • Az év szakembere 2012: Gschwindt András - egyetemi adjunktus, a sikeresen Föld körüli pályára állított Masat–1 nevű, első magyar műhold fejlesztésének projektvezetője a Budapesti Műszaki Egyetemen
  • Az év civil hőse 2012: Czuri Zsolt - A 22 éves budaörsi önkéntes tűzoltó életét kockáztatva mentett meg egy kislányt, aki egy vízzel és iszappal teli aknába zuhant Csepelen.
  • A jövő reménysége 2012: Kuti Lívia - Az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen II. helyet és a Google különdíját nyerte el Windows Phone-ra írt alkalmazásával, amely egy segélykérő közelében lévők mobiljaira küld riasztást.

Több száz állás a média és marketing világából