2017. február 16.

Ügyfélkapcsolati igazgatóval erősít a SAKKOM

Az elmúlt évben jelentősen bővülő ügyfélkör és ezzel együtt növekvő csapatlétszám új pozíció létrehozását és a struktúra átalakítását hozta magával a SAKKOM Interaktívnál.

Az újonnan kinevezett ügyfélkapcsolati igazgató házon belülről érkezett Árok Bianka személyében, aki többek között a kiemelt projektek szakmai támogatásáért és a tanácsadó csapat irányításáért felel.

Árok Bianka 7 éve csatlakozott a SAKKOM csapatához, és 2015-től vezető kommunikációs tanácsadóként irányította a nagyobb projektek lebonyolítását és a szakmai csapat munkáját. Az ügynökségi struktúra fejlesztésében, illetve az operatív vezetésben Kozarek Andrea szakmai igazgatóval együtt vesznek részt a jövőben.

„Nemcsak PR fronton erősödtünk, egyre nagyobb szerephez jutnak az integrált digitális kampányok a projektjeink között. Ezek hatékony összefogása, és az új és meglévő ügyfeleink rugalmasabb kiszolgálása indokolta az ügyfélkapcsolati pozíció létrehozását házon belül” – magyarázta Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.