2013. január 09.

Ügynökséghez igazolt Damjanovich Nebojsa

A szakember digitális marketing stratéga lett a Grey-nél.

A szakember digitális marketing stratéga lett a Grey-nél.
Damjanovich Nebojsa

Digitális marketing stratéga pozíciót hozott létre januárban a Grey/G2, melyre Damjanovich Nebojsát igazolta le. Feladata a már hagyományosnak tekinthető eszközökön túl új, integrált, az ügyfelek számára nagyobb megtérülést hozó megoldások bevezetése lesz a magyar piacon. Tóth Gábor, az ügynökség vezetője azzal indokolta a lépést, hogy a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt fektetnének a digitális projektekre, és meghatározó szereplővé válnának e téren.

Damjanovich Nebojsa 14 éve nagyvállalati online marketingkommunikációval foglalkozik. 2012 végéig egy éven át volt az Allegroup.hu marketingvezetője, ezt megelőzően saját tanácsadó cégét vezette. Korábban médiaügynökségnél és sales projekteken dolgozott a kiadói iparágban.

"A Vateránál jól éreztem magam, amit az eredmények is bizonyítanak. Azért váltottam mégis, mert a Grey/G2 ügynökségnél láttam azt a marketingkommunikációs irányt és újszerű gondolkodást, amivel teljes egészében azonosulni tudok. Nevezetesen azt, hogy a digitális stratégia erősen részt vesz az integrált kommunikációban, amit ritkán lehet tapasztalni reklámügynökségeknél. Ez új kihívás számomra, ahol a 14 éves tapasztalatomat tovább tudom kamatoztatni" - kommentálta kinevezését.