2016. március 02.

Ügynökségi oldalról érkezik a DIMSZ új főtitkára

Lugosi Boglárka Bélai Krisztinát váltja a pozícióban.

Lugosi Boglárka szakmai pályafutását 22 évvel ezelőtt kezdte a McCann-Ericksonnál, ügyfélkapcsolati oldalon. 2000-ben családi vállalkozást alapított, amely később a Café-csoport CRM-re szakosodott tagja lett. 2005 és 2009 között a Reklámvonal című szakkiadvány felelős szerkesztője volt, ennek során számos az akkori DMSZ-szel közös kiadvány (Reklámvonal „D” Golden Dove különkiadások, ágazati kutatások, DM Piaci Hírek) életre keltésében részt vett. 2008 és 2011 között az RTL Klub online PR szakértője volt, majd néhány évre visszatért a Caféhoz. Külföldi tanulmányútja után, 2015-ben az UP Advertisingnál helyezkedett el, mint digitális részlegvezető, innen érkezett a szövetséghez.

Főtitkárként elsősorban az elnökség azon célkitűzéseit tartja izgalmasnak, amelyek a digitális és adatvezérelt marketing irányába mozdítják el a szervezet tevékenységének fókuszpontját, így segítve a szakma eszköztárának kiteljesedését.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.