2011. augusztus 03.

Ügyvezető az IAB-nél

A nemzetközi IAB elnökségi tagság után a magyar szervezet ügyvezetői pozíciójába is megválasztották Somogyi Endrét.

A nemzetközi IAB elnökségi tagság után a magyar szervezet ügyvezetői pozíciójába is megválasztották Somogyi Endrét.
Somogyi Endre

Somogyi Endre nyerte az IAB Hungary által még március végén kiírt nyílt pályázatot, így a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) keretein belül működő szakmai szervezet elnöksége őt nevezte ki ügyvezetőnek. Korábban ez a pozíció nem létezett, az IAB közgyűlése tegnap döntött hivatalosan a létrehozásáról. A szakember feladata a szervezetet érintő operatív teendők irányítása lesz. Az elnökségben helyére Balatoni Emese, az Adverticum Zrt. ügyfélkapcsolati igazgatója került.

"Megtisztelő számomra, hogy a IAB tagságának bizalma után az IAB elnökségének bizalmát is elnyertem. Célom, hogy az online hirdetési piac és tagságunk dinamikus fejlődését támogassam és tovább segítsem, egy hatékonyan és eredményesen működő szervezet vezetőjeként" - mondta el Somogyi Endre, aki ezt megelőzően az Adverticum fejlesztési és stratégiai vezetője volt, korábban pedig az Argónál, a Carnationnél és a WD Projectsnél dolgozott. Júniusban - első magyarként - az IAB Europe elnökségi tagjává választották.

 

 

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.