2013. január 02.

Ügyvezetőváltás a Figyelő tulajdonosánál

A korábbi ügyvezetőt visszahívták. Hűtlen kezelés, csalás és sikkasztás gyanújával tettek feljelentést.

A korábbi ügyvezetőt visszahívták. Hűtlen kezelés, csalás és sikkasztás gyanújával tettek feljelentést.

Visszahívta ügyvezető igazgatói tisztségéből dr. Lukács Mariannát a Figyelőt, az IPM-et és az Intelligent Life-ot is kiadó MediaCity Magyarország (MCM) 2012. december 28-i taggyűlése - közölte a kiadó. A taggyűlés Bauer Évát választotta új ügyvezetőnek.

"Áttekintve az ügyvezető tevékenységét, még ugyanazon a napon büntetőfeljelentést tett ismeretlen tettes ellen a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságán hűtlen kezelés, csalás és sikkasztás gyanújával" - folytatódik az MCM közleménye.

Még 2011 szeptemberében számoltunk be arról, hogy Lukács Marianna 10 százalékos (később ez 30 százalékra nőtt) tulajdonrészt szerzett az akkor még Word Communications nevet viselő vállalkozásban. Nem sokkal korábban vette át az ügyvezető igazgatói pozíciót Vajdics Enikőtől, aki kiadóigazgatóként folytatta.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

14 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.