2014. október 27.

Új Digital Manager az Avonnál

Boruzs Ákos négy ország digitális stratégiájának összehangolásáért, és – többek között – a webáruház továbbfejlesztéséért is felel majd.

Boruzs Ákos négy ország digitális stratégiájának összehangolásáért, és – többek között – a webáruház továbbfejlesztéséért is felel majd.

Boruzs Ákos 2014. október 1-től Digital Managerként csatlakozott az AVON Magyarország csapatához. Új pozíciójában a Pannónia Csoport (Magyarország, Bosznia és Hercegovina, Horvátország és Szlovénia) digitális stratégiájának összehangolásáért felel. Feladatkörébe tartozik majd a marketing, a sales, az IT, a business intelligence, a szolgáltatási és ellátási lánccal való kapcsolattartás, valamint a régió célkitűzéseinek megfelelő, új webes technológiák felkutatása, kialakítása, illetve az AVON online rendelési platformjának további fejlesztése.

Boruzs Ákos informatikus mérnökként szerzett mesterdiplomát a Gábor Dénes Főiskola műszaki menedzser szakán, majd posztgraduális képzésen vett részt a BGF-KVIF kererskedelmi szakán. Szakmai pályafutását kisebb magánvállalatoknál kezdte webdesignerként, később pedig vezető tanácsadó és projektmenedzser pozíciót töltött be. Ezt követően az Origo Zrt.-nél, majd a Tchibo Budapest Kft.-nél helyezkedett el. A szakember közel 10 éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik az e-commerce és a digitális marketing területén. Boruzs Ákos szakmai pályafutásának egyik jelentős állomásán, az Origo Zrt.-nél, senior e-commerce menedzser, illetve online gaming szakértő pozícióban, az üzletág vezetőjeként az online kereskedelmi üzletág területi stratégiai szerepének és üzleti eredményeinek növelése volt a fő feladata. Ezt követően a Tchibo Budapest Kft.-nél szerzett tapasztalatot szintén vezetői pozícióban. Legfontosabb munkái közé tartozott a vállalat nemzetközi mintáján alapuló Tchibo webáruház sikeres magyarországi bevezetése, valamint a nemzetközi együttműködések és fejlesztések koordinálása is.

Tóth Veronika, korábbi PR & Digital Manager, az új pozíció létrejöttével Marketing Kommunikációs Menedzserként folytatja pályafutását a cégnél. Ebben a pozícióban a Pannónia régió országainak marketingkommunikációs, social media, CSR, reklám- és pr-aktivitásaiért felel.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.