A folyamatos bővülés miatt vált szükségessé a különálló HR részleg létrehozása a BTL ügynökségnél.

A dolgozói létszám dinamikus növekedése tette szükségessé, hogy az ügynökség külön HR részleget hozzon létre a már meglévő kreatív-, rendezvény- és marketing osztály mellett - áll közleményben.

Az osztály vezetésére az ügynökség Árva Katát kérte fel, aki előzőleg a Hello Event-nél több, mint 10 évig dolgozott. 2017-ben egy külföldi lehetőség miatt bár a munkakapcsolat megszakadt, de így lehetősége nyílt, hogy ott kamatoztassa és gyarapítsa szakmai tudását, többnyire kereskedelmi-, operációs manageri, valamint HR vezetői tapasztalatot szerezve.

Ezzel a tudással kérte fel az ügynökség Árva Katát, hogy alakítsa ki a HR osztályhoz tartozó munkaköri feladatokat és annak vezetője legyen.

Az új HR vezető feladat elsősorban a munkavállalók operatív HR feladatainak ellátása, a mentorprogram újra gondolása, illetve a belső- és külső employer branding erősítése a marketing osztállyal közösen.

 

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

1 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.