2011. január 13.

Új alelnök a Reklámszövetségnél

A megbízói szektort képviselő alelnök egy év után lemondott tisztségéről, helyére gyógyszercég PR-vezetője került a vezetésben.

A megbízói szektort képviselő alelnök egy év után lemondott tisztségéről, helyére gyógyszercég PR-vezetője került a vezetésben.

Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon PR és kormányzati kapcsolatok vezetője, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) ügyvezetésének tagja lett a szövetség új alelnöke, egyben a megbízói szektor vezetője.

A szektorok élére 2009-ben, a tisztújító közgyűlésen választottak vezetőket, a megbízói élére Zentai István, a Tér-Film-Zene ügyvezetője került. Ő azonban lemondott tisztségéről, így tavaly decemberben került a gyógyszerkommunikátor a helyére.

Beke Zsuzsa 2009 decemberétől tagja az MRSZ ügyvezetésének. Már korábban is aktívan részt vett a Szövetség életében, a 2006-2009-es elnökségnek is tagja volt, így nem új számára a terep.

Az ügyvezetésben megüresedett helyet Egyed Tamás elnökségi tag, a Sylva ügyvezetője tölti be, míg Zentai Istvánt elnökségben betöltött helyét Palcsó Sára, a Zwack Unicum senior brand manager-e veszi át.

 

Címkék: mrsz

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.