2011. január 13.

Új alelnök a Reklámszövetségnél

A megbízói szektort képviselő alelnök egy év után lemondott tisztségéről, helyére gyógyszercég PR-vezetője került a vezetésben.

A megbízói szektort képviselő alelnök egy év után lemondott tisztségéről, helyére gyógyszercég PR-vezetője került a vezetésben.

Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon PR és kormányzati kapcsolatok vezetője, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) ügyvezetésének tagja lett a szövetség új alelnöke, egyben a megbízói szektor vezetője.

A szektorok élére 2009-ben, a tisztújító közgyűlésen választottak vezetőket, a megbízói élére Zentai István, a Tér-Film-Zene ügyvezetője került. Ő azonban lemondott tisztségéről, így tavaly decemberben került a gyógyszerkommunikátor a helyére.

Beke Zsuzsa 2009 decemberétől tagja az MRSZ ügyvezetésének. Már korábban is aktívan részt vett a Szövetség életében, a 2006-2009-es elnökségnek is tagja volt, így nem új számára a terep.

Az ügyvezetésben megüresedett helyet Egyed Tamás elnökségi tag, a Sylva ügyvezetője tölti be, míg Zentai Istvánt elnökségben betöltött helyét Palcsó Sára, a Zwack Unicum senior brand manager-e veszi át.

 

Címkék: mrsz

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.