2017. december 01.

Új digitális vezetőt igazolt a Republic Group

Az ügynökség digitális divízióját Tolnay-Knefély György irányítja.

Idén augusztusban csatlakozott Tolnay-Knefély György a Republic Group csapatához digital director pozícióban. Az ügynökség célja, hogy a digitális tranzakció iránt mindinkább elköteleződő, széles ügyfélportfoliót a márkaépítés mellett már a közösségi elfogadottságban, a sikeres konverzióban is hatékonyabban támogassák és a nemzetközi trendeknek megfelelő, professzionális kampányokkal szolgálják ki.

A több mint egy éves interjúztatási folyamat során a Republic menedzsmentje kifejezetten arra fókuszált, hogy ügyféloldalon találja meg azt a szakembert, aki nemcsak ügynökségi projektvezetésben rendelkezik komoly tapasztalattal, hanem az ügyfélnézőpontokat és kívánalmakat is megfelelően implementálja az ügynökség rendszerébe, valamint a Republic digitális csapatát kellő szakértelemmel tudja tovább fejleszteni. György több mint 10 évig dolgozott a Quince Amsterdam B.V. magyar leányvállalatánál, melynek 2009-től ügyvezető igazgatója volt. Korábbi ügynökségénél elsősorban olyan nemzetközi márkáknak dolgozott, mint a Samsung, Whirpool és HTC EMEA központja, a Philips EMEA és USA központja, valamint a Fiskars Europe, fókuszterületei pedig a B2B üzleti kommunikáció, retail aktiváció, digital signage, illetve az onboarding és e-learning rendszerek tervezése és kivitelezése - írják.

Tolnay-Knefély György

„Úgy gondolom, hogy az egész digitális világ emberi kapcsolatokról szól, még akkor is, ha ez nem mindig látszik. A Republic kreativitásában és naprakészségének erejében hatalmas potenciált látok, a csapatomnak pedig az a feladata, hogy ezeket a kreatív ötleteket megfelelően ültesse át digitális platformokra. A kreatív és digitális csapat összefonódása kiugróan sikeres, működő és mérhető megoldásokat nyújt majd az ügyfélkörünknek, akik többségében már nagyban elindultak a digitalizáció útján és ebben támogatásra van szükségük – nyilatkozta Tolnay-Knefély György. – A kampányok lényege mindig az, hogy a legfontosabb kulcsüzenet alkalmas pillanatban, a megfelelő csatornán jusson el a fogadóhoz, amikor figyel."

„Gyuri érkezésével a Republic teljes körűen képes kiszolgálni az ügyfelek e területről érkező igényeit: a digitális transzformációtól egészen a napi szintű digitális fókuszú kommunikációig. Személyében egy higgadt, professzionális, megoldásorientált és az ügyfelek gondolkodásmódját tökéletesen megértő szakembert ismertünk meg. Örülünk, hogy a csapatunk tagja lett!" – mondta Barna Tamás, a Republic Group ügyvezető igazgatója.

„A digitális és a kreatív csapat immár kéz a kézben szolgálja ki partnereinket. Gyuri látásmódja és tájékozottsága kiemelkedő a szektorban, legutóbb a new york-i vezetőképzésem alkalmával találkoztam ennyire innovatív és előremutató koncepciókkal. Éppen ezért 2018-tól olyan területeket célzunk meg kampányainkkal, amely a szektor nemzetközi megoldásaival is felveszi a versenyt" – tette hozzá Márton Szabolcs, a Republic Group kreatív igazgatója.

Oláh Alexandra a Republic Grouphoz igazolt

2018. október 18.

Azon dolgozik, hogy a Republic Group a szektorban egyedülálló megoldásokat sorakoztasson fel, illetve a piac egyik vezető digitális szereplőjévé váljon - írják.


Több száz állás a média és marketing világából