2012. május 09.

Új digitális vezetőt igazolt az MC Mediacompany

A szakember az OMD-től érkezett a médiaügynökséghez.

A szakember az OMD-től érkezett a médiaügynökséghez.
Bognár Vera

Bognár Vera lett a MediaCom magyarországi tagjaként működő MC Mediacompany digitális szolgáltatásainak vezetője. "A digitális média számomra nem csak munka, hanem szenvedély is egyben, kicsit megszállottja vagyok a területnek, leginkább a mobil tematika foglalkoztat. Mivel hosszú ideig dolgoztam ügyféloldalon is, kicsit más szemléletet képviselek, mint azok, akik tisztán ügynökségi háttérrel rendelkezek, ez sokszor segít jobban megérteni ügyfeleink céljait és érveit. Jelenlegi munkakörömben célom, hogy nem feltétlenül fizikailag, sokkal inkább gondolkodásmódban valósuljon meg a ma oly népszerű integráció, ami az én vízióm szerint nem az online offline-ba integrálódását jelenti, hanem a különböző területek közös evolúcióját" - mondta el kinevezése kapcsán.

A szakember pályafutását a telekommunikációs szektorban kezdte, ahol 8 éven át főként IVR és mobil szolgáltatásokkal foglalkozott, mint a TeleMedia Interaktív Szolgáltatások Marketing Managere. 2006-ban a Mediaedge:cia (ma MEC) interaktív csapatához került, ahol a mobilterület mellett megismerkedett az online médiával is. 2007 decemberében csatlakozott az OMD-hez, ahol 2011 májusától mobile media strategistként a mobil hirdetési és mobil marketing terület fejlesztéséért felelt.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából