Szelke Barnabás helyére érkezik új ember.

Pásztor András váltja Szelke Barnabást a Mediaworks digitális üzletágának élén. A szakember október 1-jével foglalja el a posztot, ahol feladata a kiadó digitális stratégiájának kialakítása és megvalósítása lesz.

 

CV

Pásztor András több mint tízéves online vezetői tapasztalattal rendelkezik, és az elmúlt években dolgozott a kiadó portfóliójába tartozó termékkel is. Majd 9 éven keresztül fejlesztette a Világgazdaság Online-t: internetes stratégiájának kialakításától kezdve a webszerkesztésen át az online értékesítési programokig felügyelte a tevékenységeket. Részt vett a hírszolgáltatás megszervezésében a korábban Axel Springer-tulajdonban lévő megyei lapok weboldalainál. Az elmúlt 4 évben a Live Info Internationalnél dolgozott projektvezetőként, majd ügyvezetőként.

 

Szelke Barnabás távozik a Mediaworkstől. A közlemény szerint jelentős szerepet játszott a Ringier-Axel Springer-Mediaworks átállásból eredő digitális kihívások kezelésében. A digitális portfólió ugyanis ennek során ötszörösére nőtt az új cégben.

Új taggal bővült a GVH Versenytanácsa

2 napja

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke 2017. december 1-jei hatállyal nevezte ki dr. Grimm Krisztinát a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsának tagjává.