2013. szeptember 19.

Új display sales csapat értékesíti az ingatlan.com-ot és a köpönyeg.hu-t

Szeptembertől öt fős sales csapattal értékesíti az Arkon Zrt. az ingatlanhirdetési portál és az időjárás-előrejelző weboldal felületeit.

Szeptembertől öt fős sales csapattal értékesíti az Arkon Zrt. az ingatlanhirdetési portál és az időjárás-előrejelző weboldal felületeit.

Király Emese, a display csapat vezetője tavasszal érkezett az OMG­-től, ahol hat év alatt online stratégia és tartalomszolgáltatás területén szerzett tapasztalatot. “A digitális térben a konverzió fontos mérőszám, de önmagában nem mindenható. A digitália kiemelten alkalmas arra, hogy célzott felhasználói élményt biztosítsunk, és tematikus környezetben találkozzon a potenciális vásárló a márkával. Ezért az ingatlan.com és köpönyeg.hu oldalain új rich media felületeket, jól célozható, valamint tematikus, a hirdető üzenetéhez illeszkedő tartalmi környezetet hoztunk létre ügyfeleinknek” ­ - nyilatkozott a szakértő.

Az ingatlan.com display felületeinek értékesítésével hat éve foglalkozó Pető Zoltán mellé szintén senior key account managerként érkezett Komáromi Csilla, aki korábban az Origo és az RTL online media vezetője volt. A közelmúltban csatlakozott hozzájuk Reisz Roberta és Valasek Ildikó. Roberta a direkt ügyfelek kapcsolattartója, Ildikó pedig sales asszisztensként segíti a csapat munkáját.