2013. szeptember 26.

Új elnök a Marketing Szövetség élén

Az új vezető aktívabb szerepvállalást, új projekteket ígér. Novemberben új konferenciamárkával is jelentkezik a szövetség.

Az új vezető aktívabb szerepvállalást, új projekteket ígér. Novemberben új konferenciamárkával is jelentkezik a szövetség.
Hinora Ferenc

Hinora Ferencet választotta elnöknek a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) tagsága. A szakmai szervezet szeptember 25-én tartotta rendkívüli, elnökválasztó közgyűlését, ahol egyhangúlag támogatták az új jelöltet. Hinora Ferenc a Hinora Marketing Group alapító-vezérigazgatója. A szakember emellett akkreditált vezetőfejlesztő. A közlés szerint már évek óta részt vesz az MMSZ munkájában.

Az új elnök a szervezet jövőjét a "nyitott, innovatív szakmai műhely" gondolata köré építené fel. Úgy véli: "a Magyar Marketing Szövetségnek elsősorban nyitottságot, kezdeményezést, aktivitást kell mutatnia a szakma felé, a tevékenységében a meglévő szakmai értékekre építkező, újszerű elképzelések bevezetését kell támogatnia és a hazai marketing-piac minden szereplője felé kommunikálnia." A beszédből szintén kiderült: a jövőben szorosabb együttműködésre törekszenek a többi szakmai szervezettel és az üzleti szféra szereplőivel. A belső munka hatékonyságát a tagozati munka felfuttatásában látja. Az újítás jegyében vezeti be az MMSZ a Digital Hack konferenciamárkát. Az online marketinggel foglalkozó eseményre november 5-én kerül sor Budapesten.

Hinora Ferenc elődje a pozícióban Deák Gábor, aki mindössze tavaly májusban lett elnök, a szövetség szempontjából tulajdonképpen outsiderként. A vele tavaly novemberben készült rádiós interjúnkat meghallgathatja itt: http://www.mediapiac.com/on-air/Deak-Gabor-a-Mediapiac-radiomusorban/8712/

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2 napja

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.