2018. november 1-jei hatállyal az AMC Networks Eduardo Zuluetát nevezte ki az AMC Networks International nemzetközi cégcsoport új elnökének.

Az újonnan kialakított elnöki pozícióban Zulueta alá tartozik az AMC Networks International globális felügyelete, így minden Észak-Amerikán kívüli üzleti egység csatornaportfóliója az ő közvetett irányítása alá kerül. Ez a gyakorlatban az Egyesült Királyság, Latin-Amerika és Dél-Európa mellett a budapesti központú AMC Networks International – Central and Northern Europe-ra is vonatkozik. A kinevezés értelmében minden európai üzleti egység, így a budapesti központú televíziós társaság is, Málnay B. Levente alelnök vezetésével, közelebb került az AMC Networks globális irányításához.

Eduardo Zulueta 2005 óta tölt be vezető szerepet a cégcsoport spanyol és portugál piacain, 2014-től pedig a cégcsoport Latin-Amerikában és Dél-Európában levő üzleti egységeiért felelt. Elnöki kinevezése 2018. november 1-jével hatályos.

Az AMC Networks International közel 40 televíziós márkát működtet, köztük az AMC és a Sundance TV globális márkákat, mellettük vezető regionális brandeket, amelyek mintegy 140 országban vannak jelen szerte a világon, Európától kezdve Latin-Amerikáig, a Közel-Keletig és Afrikáig.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

3 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.