2012. október 16.

Új elnökség az IAB élén

Az elnök továbbra is Novák Péter.

Az elnök továbbra is Novák Péter.

Tisztújítással egybekötött évértékelő közgyűlést tartott az IAB Hungary, melynek keretében módosították az alapszabályt és elfogadták az elnökségi beszámolót is. A tagság egyhangúlag újraválasztotta Novák Péter (Rcko.fm) elnököt.

Mellette az elnökséget Ambruszter Géza (Gemius), Balatoni Emese (Adverticum), Barnóth Zoltán (MEC Interaction), Kardos Gábor (Ringier), Kozári István (Origo Media Group), Szabó Ákos (Adaptive Media), Szabó Erik (Carnation Group), Turóczi András (Aegis Media) és Ziegler Gábor (CEMP) alkotja.

Novák Péter az elmúlt évet értékelve kiemelte: a legfontosabb mérföldkövek az új sztenderdek (mobil, display) mellett a Digitális Közönségmérési Tender, az Adex 2011-es online reklámköltési kimutatás, a negyedéves online reklámbevételi index (NORI), az IAB Europe munkájában való részvétel, illetve a tagság bővülése voltak.

"2008-ban az IAB Hungary megalakulásakor egyik legfontosabb célunk egy iparági 'közös hang' megteremtése volt, amivel a magyar online hirdetési piac összes szereplőit képviselni tudjuk. Mindezt a közös cél, a digitális marketing és reklám fejlesztése és ismertségének növelése érdekében tettük. Azt gondolom, hogy a 2009-2012 közötti 3 éves ciklus elért eredményei és projektjei bizonyítják, hogy jó úton járunk. Mindezt nem érhettük volna el a tagszervezetek nélkül, akik csatlakoztak az IAB Hungary-hoz, a közös munka nélkül nem juthattunk volna idáig" - tette hozzá.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából