2013. december 12.

Új elnökségi tag a MAKSZ médiaszekciójában

Kovács Dóra a MAKSZ médiaszekció új elnökségi tagja.

Kovács Dóra a MAKSZ médiaszekció új elnökségi tagja.

Mondok Árpád távozását követően a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) médiaszekciója Kovács Dórát választotta meg a tagozat új elnökségi tagjának. Kovács Dóra 2000-ben szerzett közgazdász diplomát, majd pályafutását a Kantar Media elődjénél, a Mediagnozisnál kezdte. 2000 és 2008 között a MediaComnál dolgozott, ahol 2006-ban a cég londoni irodájában európai ügyfél-koordináción is gyakorlatot szerzett, majd a magyar irodában ügyfélkapcsolati igazgatóként folytatta munkáját.

2008 végén csatlakozott a PHD csapatához, mint business director. A MAKSZ médiaszekciójának már 2009 óta aktív tagja, így a testület egyhangú szavazással választotta meg őt elnökségi tagnak.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

1 napja

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.