2016. december 09.

Új ember a Dell EMC Magyarország élén

A Dell EMC ma bejelentette, hogy Dienes-Oehm Tivadart nevezi ki a Dell EMC Magyarország vezérigazgatójává.

Pozícióját az új vezető hivatalosan 2017. február 1-jétől tölti be. A két amerikai nagyvállalat, a Dell és az EMC szeptemberi egyesülésével a világ legnagyobb magánkézben lévő IT infrastruktúra szolgáltató cége jött létre. Az új vállalat célja, hogy kibővült szolgáltatásokkal és még fejlettebb képességekkel segítse a vállalatok, szervezetek digitális átalakulását.

Dienes-Oehm Tivadar vezérigazgatóként az óriásvállalat magyarországi üzleti stratégiájáért felel majd, amely egy széleskörű, új kompetenciákkal kiegészült szolgáltatás- és termékportfólió értékesítését jelenti a köz- és a magánszféra számára.

A szakember nem új vezetőként érkezik a vállalathoz: 2005-ben mint sales manager csatlakozott a Dell Magyarország csapatához, majd country managerként a hazai üzletmenetért felelős vezető posztját látta el. 2013 óta a Dell regionális igazgatója, és számos ország (Magyarország, a balti államok, Ukrajna, Fehéroroszország, Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán) üzleti eredményeiért és tevékenységéért felel.