2016. december 09.

Új ember a Dell EMC Magyarország élén

A Dell EMC ma bejelentette, hogy Dienes-Oehm Tivadart nevezi ki a Dell EMC Magyarország vezérigazgatójává.

Pozícióját az új vezető hivatalosan 2017. február 1-jétől tölti be. A két amerikai nagyvállalat, a Dell és az EMC szeptemberi egyesülésével a világ legnagyobb magánkézben lévő IT infrastruktúra szolgáltató cége jött létre. Az új vállalat célja, hogy kibővült szolgáltatásokkal és még fejlettebb képességekkel segítse a vállalatok, szervezetek digitális átalakulását.

Dienes-Oehm Tivadar vezérigazgatóként az óriásvállalat magyarországi üzleti stratégiájáért felel majd, amely egy széleskörű, új kompetenciákkal kiegészült szolgáltatás- és termékportfólió értékesítését jelenti a köz- és a magánszféra számára.

A szakember nem új vezetőként érkezik a vállalathoz: 2005-ben mint sales manager csatlakozott a Dell Magyarország csapatához, majd country managerként a hazai üzletmenetért felelős vezető posztját látta el. 2013 óta a Dell regionális igazgatója, és számos ország (Magyarország, a balti államok, Ukrajna, Fehéroroszország, Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán) üzleti eredményeiért és tevékenységéért felel.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

15 órája

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.