2011. augusztus 03.

Új emberek a Carnationnél

Két új szakember érkezett az interaktív ügynökséghez, az egyik a média csapat, a másik az újjáalakult Ideateam élére.

Két új szakember érkezett az interaktív ügynökséghez, az egyik a média csapat, a másik az újjáalakult Ideateam élére.

Két új szakembert igazolt vezetői pozíciókba a Carnation. Egyikük Csikós Gergő, aki az újjászervezett Ideatem egység élére érkezett. A szakember nevéhez fűződik mások mellett a Westel/T-Mobile márkaváltás léghajója és a budapesti TehénParádé.

"A Carnation egyik legnagyobb előnye eddig is a kreatív, média és technológiai kompetenciáinak szimbiotikus kapcsolata volt. Most tekerünk még egyet ezen a felálláson. Több területet lefedő csapatok, közvetlenebb kommunikáció az ügyfelekkel, evidenciák megkérdőjelezése, új irányok és kreatív konfliktusok tudatos keresése és rengeteg kísérletezés. Nagyjából ezek mentén áll fel az Ideateam" - nyilatkozta Csikós Gergő, aki a Head of Ideas pozíciót tölti be a cégnél.

Csikós Gergő és Vernyik Imre

Ezzel párhuzamosan a stratégiai tervezéssel, optimalizálással és vásárlással foglalkozó média divízió élére Vernyik Imre került. A szakember korábban az OMD Hungary stratégiai igazgatója, majd a PHD ügyvezető igazgatója volt. Ezt követően néhány éves tanácsadói kitérőt tett, mielőtt a Head of media pozícióba került.

"Annak, hogy egy üzleti entitáson belül határokat húzunk egyes szakmai divíziók között, főleg szervezetileg van jelentősége. Én abban hiszek, hogy kommunikációról beszélni az egyes szakmai területek teljes integrációja nélkül értelmetlen, és a jövőben egyre értelmetlenebbé válik. A kommunikációt egyre inkább a fogyasztó irányítja, őt pedig egyáltalán nem érdekli, hogy amit lát, az kreatív vagy média, atl vagy btl, online vagy offline. Szerintem egy modern ügynökségnek 2011-ben ezt kell értenie" - mondta Vernyik Imre.

Címkék: carnation

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

14 órája

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.