2014. április 14.

Új emberekkel erősít a Mediacom

Elsősorban a P&G-vel foglalkozó csapat bővült az ügynökségnél, többek között új vezetőt is kapott.

Elsősorban a P&G-vel foglalkozó csapat bővült az ügynökségnél, többek között új vezetőt is kapott.

2014-ben jelentős átigazolásokkal erősített a Mediacom, Procter & Gamble csapathoz két senior szakember is érkezett, non-P&G csapata is bővült.

Rónai Réka

Rónai Réka (a leadképen) a Mediacom P&G csapatához csatlakozott, ahol a teljes csapat irányításán túl több márka nemzetközi kommunikációs megoldásaiért is felel.

A szakmában eltöltött több mint 14 év alatt dolgozott a TV2-nél, a ZenithOptimedia honkongi és prágai irodájában, és hosszabb időt töltött el a BusinessWeek hongkongi részlegénél.

Mangliár Kata

Mangliár Kata

Kata szintén a P&G csapathoz csatlakozott, mint Senior International Communication Planner. Ezzel visszatért a „gyökereihez”, hiszen szakmai munkáját a Mediacomnál kezdte a cég magyarországi megalakulásakor.

Az évek során dolgozott a ZenithOptimedia, a Starcom, valamint az Aegis Media színeiben is, és hosszabb ideig a Danubius és Roxy rádiók ügynökségi sales csapatának vezetéséért is felelt, továbbá a MPVI Mobil Zrt. projektmenedzsereként tevékenykedett.

Gyurasits Réka

Gyurasits Réka

Réka a non-P&G csapathoz csatlakozott, ahol a Sony, az Allianz, a GSK, az Akzo Nobel és a Baumax kommunikáció tervezéséért felel.

Korábban az OMD tervezői csapatát segítette a Nissan, Aréna Pláza és Pepsi ügyfelek esetében.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

20 órája

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.