2013. augusztus 01.

Új értékesítési igazgató a Chellonál

A most kinevezett szakember eddig regionális terjesztési igazgatóként tevékenykedett.

A most kinevezett szakember eddig regionális terjesztési igazgatóként tevékenykedett.
Hajós Balázs

Hajós Balázs látja el augusztus 1-jétől az értékesítési igazgatói feladatokat a Chello Central Europe-nál. Ő felügyeli a cég összes saját, valamint a társaság által képviselt csatornák teljes értékesítési tevékenységét Közép-Kelet-Európában.

A poszton Alena Blahovcovát váltja, aki a Chello értékesítési területének átalakítása nyomán távozott a cégtől. Az új értékesítési szervezet várhatóan a nyár végére áll fel, és az átszervezéstől a vállalkozás azt várja, hogy a felelősségi körök átláthatóak, a munkafolyamatok pedig optimálisabbak és hatékonyabbak lesznek.

Hajós Balázs 2007 óta töltötte be a regionális terjesztési igazgatói pozíciót. Televíziós karrierje 2000-ben kezdődött, amikor a Canal+-csoport nemzetközi osztályán a régió piacaiért felelt. A Minimax magyarországi elindítását követően annak régiós fejlesztését és terjesztését vezette.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.