2012. február 13.

Új értékesítési igazgató az Est Médiánál

A szakember a HVG egyik csoportvezetői pozíciójából érkezett.

A szakember a HVG egyik csoportvezetői pozíciójából érkezett.
Ádám Péter

Ádám Péter tölti be 2012. február 13-tól az Est Media értékesítési igazgatói pozícióját. Feladata az értékesítési tevékenység megerősítése, melyet részben a csapat átalakításával, részben a cégcsoport által gondozott multiplatform out-of-home médiaeszközök átpozícionálásával kell elérnie. Emellett ő irányítja a cégcsoport márkáinak reklám- és szponzorációs tevékenységét.

A szakember a HVG Kiadó ügynökségi és üzletfejlesztési csoportvezetői pozíciójából érkezett, melyet távozása óta Miklósi Zoltán kereskedelmiigazgató-helyettes tölt be. Még korábban a Sláger Rádió direkt értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

"Nagyszerű szakmai kihívás a Pesti Est és az Exit magazin, valamint ezek különféle platformokon megjelenő változatai értékesítését irányítani. Egy nehéz piacon kell majd az új, megerősített értékesítő csapatnak helyt állnia, de szerencsére ehhez megfelelő hátteret adnak az évtizedes, bevezetett márkák és a cégcsoportban tulajdonosi és menedzsment szinten is jelenlévő nemzetközi szakmai tapasztalat. Feltett szándékom, hogy munkatársaimmal a multiplatform out-of-home média központú szemlélettel új irányt szabjunk és stabilan növekvő bevételeket hozzunk a cégnek" - mondta el Ádám Péter.

Címkék: est media group

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából