2011. augusztus 30.

Új értékesítési vezető a HáziPatikánál

A korábbi vezető közös megegyezéssel távozott, az új szakember három portálért felel.

A korábbi vezető közös megegyezéssel távozott, az új szakember három portálért felel.
Kohanecz Margit

Kohanecz Margit személyében egy tizenöt éve az egészségügyi médiában dolgozó marketing- és értékesítési szakember került a HáziPatika.com csoport élére értékesítési vezetőnek. 2011 szeptemberétől felel a HáziPatika.com, a Babaszoba.hu és az 50plusz.hu portálok médiafelületeinek értékesítéséért, miután elődje, Balla Alexandra közös megegyezéssel távozott a cégtől.

Kohanecz Margit pályafutását a Medical Tribune orvosi szakkiadónál kezdte marketing és sales területen, később pedig hirdetési igazgatóként a cég teljes hirdetési árbevételéért felelt, s az értékesítést támogató marketinget is ő felügyelte. Majd tanácsadóként a WebDoki.hu információs és továbbképző portál koncepcióján dolgozott, és stratégiájának végrehajtásában is együttműködött. A PrintXBudavárnál kiadóigazgatói pozícióban tevékenykedett, ezt követően megalapította saját, az egészség szektorra specializálódott marketing tanácsadó cégét.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.