2012. február 01.

Új értékesítési vezető a PLT-nél

A Sanomához távozott Berkes Bálint helyére érkezik új szakember a médiacégnél.

A Sanomához távozott Berkes Bálint helyére érkezik új szakember a médiacégnél.
Bodocz Róbert

Bodocz Róbert lett a Pannon Lapok Társasága (PLT) Budapesti Médiaképviseletének értékesítési vezetője. A pozícióban Berkes Bálintot váltotta, aki a Sanoma Media digitális hirdetésértékesítési igazgatója lett.

Bodocz Róbert 2005-2009-ig volt már a Budapesti Médiaképviselet vezetője, majd 2009-2011-ig az Utazó c. magazin értékesítését vezette, ahol is a magazin nyomtatott és online megjelenésén kívül a kiadó által szervezett üzleti konferenciákért és „Az Üzlet” című televíziós műsorért is felelt.

Az új pozícióban a Pannon Lapok Társasága teljes print portfóliójának országos operatív értékesítési vezetése lett a feladata, Molnár Peggynek, a Pannon Lapok Társasága hirdetési vezetőjének a közvetlen irányítása alatt.

Az Online üzletág országos operatív értékesítési feladatait januártól Hornyák Tamás látja el, Eperjessy Péter Online hirdetési  vezető irányítása alatt.

Címkék: waz-plt

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.