2012. november 21.

Új értékesítési vezető a Viacomnál

A szakember dolgozott ügyféloldalon és műsorterjesztő cégnél is, a Viacom portfoliója sem ismeretlen számára.

A szakember dolgozott ügyféloldalon és műsorterjesztő cégnél is, a Viacom portfoliója sem ismeretlen számára.
Harsányi Gábor

A Comedy Centralt, Nickelodeont, Viva TV-t és MTV Hungary-t portfoliójában tudó Viacom International Media Networks (VIMN) affiliate értékesítési igazgatója lett Harsányi Gábor. A pozíciót 2012 novemberétől tölti be Kelet-Közép-Európában és Izraelben. Feladata a csatornák regionális erősítése, a környező piacokban rejlő növekedési lehetőségek kiaknázása lesz.

A szakembernek nem ismeretlen a Viacom, mivel korábban értékesítési és marketing igazgatóként megfordult már a cégnél. Pályafutását a Coca-Colánál kezdte, ahol 7 évet töltött. 2005 és 2009 között az HBO country managere volt. Viacomhoz való visszatérése előtt közel 2 évig dolgozott a PR-TELECOM kereskedelmi Igazgatójaként.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

8 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.