2013. december 19.

Új felelős szerkesztők az Axel Springer lapjainál

A cégcsoport üzleti portfóliójának és Vasárnap Reggel országos hetilapjának tartalmi irányításával új szakembereket bízott meg.

A cégcsoport üzleti portfóliójának és Vasárnap Reggel országos hetilapjának tartalmi irányításával új szakembereket bízott meg, Újvári Miklós távozását követően.

A Világgazdaság, a vg.hu, a Manager Magazin, valamint a megyei központi oldalak felelős szerkesztői feladatait Szerdahelyi Csaba vette át 2013. december 16-tól.

Pályafutása során, az írott sajtóban az első állomás az Esti Hírlap volt a külpolitikai rovatban. Majd következett a Pesti Hírlap (rovatvezető), Népszava (főszerkesztő-helyettes), Reform (főszerkesztő), Magyar Hírlap (rovatvezető). 2005 óta dolgozik a kiadónál, a Reggel lapszerkesztőjeként, a 24 Óra és a Petőfi Népe főszerkesztőjeként, majd a Világgazdaság lapszerkesztőjeként.

A kiadó a Vasárnap Reggel hetilap felelős szerkesztői feladataival Takács Zoltánt, a 24 Óra megyei napilap felelős szerkesztőjét bízta meg. Munkáját a Világgazdaság szerkesztőségével és kiadójával együttműködésben látja el.

A szakember pályája kezdetén újságíróként dolgozott a Zalai Hírlapnál, majd lapszerkesztőként a Somogyi Hírlapnál. Ezután a kiadó megyei lapjainak központi oldalait és a Vasárnap Reggelt is szerkesztette.

Az új felelős szerkesztők kiemelt feladata a termékek tartalmi irányítása, az integrált működés erősítése, és a szinergikus előnyök maximális kiaknázása – írja a kiadó sajtóközleményében.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.