2012. december 13.

Új felsővezető a Magyar Telekomnál

Walter Goldenits műszaki vezérigazgató-helyettes lesz a cégnél 2013 januárjától.

Walter Goldenits műszaki vezérigazgató-helyettes lesz a cégnél 2013 januárjától.

Walter Goldenits lesz a Magyar Telekom műszaki vezérigazgató-helyettese 2013. január. 1-jétől, aki egyben a cégcsoport Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz. Pozíciójában a Magyar Telekom Csoport hálózatfejlesztési és üzemeltetési, IT architektúra, fejlesztési és üzemeltetési, műszaki stratégia és nagykereskedelmi tevékenységek irányításáért felel.

"A Magyar Telekom számára izgalmas időszak következik: a 4G hálózat fejlesztése és minden eddiginél innovatívabb megoldások szállítása vár ránk. Walternek kulcsszerepe lesz abban, hogy elérjük kitűzött céljainkat" – kommentálta a kinevezést Christopher Mattheisen elnök-vezérigazgató.

Walter Goldenits pályáját 1998-ban kezdte a Mobilkom Austria IT részlegén, majd 2003-tól az IT terület vezetője lett. 2007-től több vezető pozíciót töltött be a Telekom Austria csoportnál. 2010-ben a Mobilkom Austria és a Telekom Austria egyesülésével létrejött A1 Telekom Austria műszaki vezérigazgató-helyettese lett.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.