2014. augusztus 18.

Új főszerkesztő a Bien.hu-nál

Az online magazin nemrég olyan stratégiai irányokat jelölt ki, amelyeknek egyike a munkakörök differenciálása és a pozíciók pontosabb definiálása.

Az online magazin nemrég olyan stratégiai irányokat jelölt ki, amelyeknek egyike a munkakörök differenciálása és a pozíciók pontosabb definiálása.
Sándor Alexandra Valéria

Sándor Alexandra Valéria főszerkesztői kinevezését megelőzően cikkírói pozíciót töltött be a női életmód-portálnál. Csizmadia Beáta alapító, korábbi főszerkesztő a jövőben lapigazgatóként a portál szakmai irányítását látja el.

Sándor Alexandra Valéria 2 éve csatlakozott a Bien csapatához, korábban a Szabolcs Online szerkesztője, valamint a KamaszPanasz menedzsere volt. Munkáját 2010-ben a DUE Az év diákújságírója címmel ismerte el, 2011-ben Pulitzer Szülővárosának különdíját, 2012-ben fődíját nyerte el. Nevéhez műfordítások is fűződnek: Colleen Hoover: Reménytelen, R. J. Palacio: Csodácska, Tarryn Fisher: Kihasznált alkalom.

„Alexandra a cikkírók munkájának koordinálása mellett a tematikai javaslatokért és a márkajegyeket erősítő témák összeállításáért felel” - mondta Csizmadia Zsolt, a Bien.hu ügyvezető igazgatója.

Csizmadia Beáta lapigazgató hatáskörébe a szerkesztőség irányítása, általános irányelvek meghatározása, érvényesítése, az imázsépítés, valamint az együttműködési lehetőségek felkutatása és kiaknázása tartozik.

Igazságot az Y generációnak!

2019. március 22.

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.