2013. szeptember 09.

Új főszerkesztő a Hamu és Gyémántnál

A magazin új tartalmi vezetője a Marquard Médiától érkezett.

A magazin új tartalmi vezetője a Marquard Médiától érkezett.
Bus István

Szeptembertől Bus István irányítja főszerkesztőként a Hamu és Gyémánt Magazint. A szakember a lap tartalmi irányításán túl supervisorként segíti a HG Media kiadóhoz tartozó magazinok szerkesztőinek munkáját is.

Bus István a Pécsi Egyetem művelődésszervezői szakának elvégzése után a Komlósi Oktatási Stúdióban folytatott újságírói tanulmányokat, amelynek 5 éven át műhelytanára is volt. Tíz évet töltött a Nők Lapjánál, majd hét évig a Playboy főszerkesztő-helyettese volt. Hat éve a Metropol véleményrovatának rendszeres szerzője is.

"Legfőbb célom, hogy – az eladott példányszám növelésével párhuzamosan –, további inspirációkkal járuljak hozzá a Hamu és Gyémánt organikus fejlődéséhez. Az élő és izgalmas tartalomban hiszek, és szeretném, ha az olvasók fontos referenciaként tekintenének a magazinra. És nemcsak a print verzióra: a Hamu és Gyémántnak az online piacon is sikeresnek kell lennie" – nyilatkozta kinevezése kapcsán.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából