2011. július 04.

Új főszerkesztő a Metropolnál

Július közepétől az eddigi vezető szerkesztő váltja Izbéki Gábort, aki a közlemény szerint közös megegyezéssel távozik.

Július közepétől az eddigi vezető szerkesztő váltja Izbéki Gábort, aki a közlemény szerint közös megegyezéssel távozik.

2011. július 15-től Erdei Tamás, jelenlegi vezető szerkesztő irányítja a Metropolt főszerkesztőként - erősítette meg a Népszabadság értesülését Hivatal Péter vezérigazgató. Elődje, Izbéki Gábor közös megegyezéssel távozott az ingyenes napilaptól.

Egyéb változás Hivatal Péter közlése szerint nem várható, sem a tartalmat, sem az újság megjelenését illetően. Azt nem tudni, hogy Erdeit ki pótolja a vezető szerkesztői pozícióban, ez majd az előléptetését követően dől el.

Június elején jött a hír, hogy a Metro International eladta a lapot, s franchise szerződést kötött a vevő Megapolis Media Zrt-vel. Ez utóbbi egyetlen tulajdonosa és vezetője Dr. Fonyó Károly, aki a MAHIR Cityposter ügyvezető igazgatója is. Ez utóbbi céget az EuroAWK és a MAHIR Magyar Hirdető Zrt. tulajdonolja. Előbbinek Dr. Fonyó Károly az ügyvezetője, utóbbinak pedig Simicska Lajos a vezérigazgatója

Címkék: metro metropol mahir

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

3 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.