2012. szeptember 19.

Új főszerkesztő a Piac & Profitnál

A szeptemberi lapszámot már a korábbi főszerkesztő-helyettes jegyzi. Demcsák Mária a többi kiadói projektre fókuszál.

A szeptemberi lapszámot már a korábbi főszerkesztő-helyettes jegyzi. Demcsák Mária a többi kiadói projektre fókuszál.

Már Sebők Orsolya, korábbi főszerkesztő-helyettes jegyzi főszerkesztőként a Piac & Profit szeptemberi lapszámát, miután Demcsák Mária átadta neki a stafétabotot. Utóbbi a továbbiakban alapító főszerkesztőként jegyzi a lapot, és az operatív feladatokba már nem folyik bele. Demcsák Mária a váltás nyomán a kiadó egyéb, eddig is általa irányított projektjeire koncentrál.

Sebők Orsolya 2011-ben újságíróként kezdett a Piac & Profit magazinnál dolgozni, korábban elemző közgazdászként tevékenykedett. Fő területe az általános és vállalati pénzügyek, valamint az Európai Unió. 2007-től rovatvezető, 2011 szeptembere óta a lap főszerkesztő-helyettese.

A főszerkesztőváltás a tulajdonos-vezetők által korábban elhatározott fejlesztési folyamat újabb lépése. Ennek célja a print és online felületek, illetve a konferencia üzletág által megcélzott kkv szektor jobb kiszolgálása.

E folyamatba illeszkedik az offline és online lap tartalmának és szerkesztésének összehangolása, a Piac & Profit-konferenciák tematikájának kiszélesítése és a rendezvények számának növelése, közölték. A kiadó szeptemberben, illetve októberben induló két új projektje, a Piac & Profit Klub, valamint az egynapos tréningeket kínáló Kkv Akadémia is ezt a célt szolgálják.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.