2014. október 02.

Új főszerkesztő a Világgazdaságnál

A VG mellett a Népszabadságnál is történtek személyi változások.

A VG mellett a Népszabadságnál is történtek személyi változások.

Tóth Levente irányítja a Világgazdaságot főszerkesztőként október 1-jétől. Pályáját a Népszabadságnál kezdte, majd dolgozott a Világgazdaságnál, a Figyelőnél és a Napi Gazdaságnál. 2002-ben visszatért a Népszabadsághoz, amelynek gazdasági rovatát vezette 2010 elejéig. Akkortól a Népszabadság főszerkesztő-helyettese, majd 2014. augusztusáig megbízott főszerkesztője volt.

Várkonyi Iván, a Népszabadság gazdasági rovatának korábbi vezetője 2014. október 6-tól a Világgazdaság vezető szerkesztőjeként folytatja pályafutását, közölte a frissen megalakult Mediaworks Hungary.

A Népszabadság vezetése is változik, miután Murányi Marcell, a lap augusztusban hivatalba lépett főszerkesztője átalakította a szerkesztőség struktúráját. Ennek nyomán – az utóbbi időben betöltetlen – főszerkesztő-helyettesi poszton folytatja munkáját Gergely Márton, a NOL.hu vezető szerkesztője, Nagy N. Péter, a publicisztika- és véleményrovat vezetője, valamint Tóth Ákos, a belpolitikai rovat vezetője.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.