2019. szeptember 03.

Új főszerkesztő a WMN élén

D. Tóth Kriszta szeptembertől tartalmi- és ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját.

A szerkesztőségi csapat közvetlen vezetését Fiala Borcsa vette át. „Borcsa a WMN alapcsapat tagja, szinte a kezdetektől velünk van, és főszerkesztő-helyettesként évek óta segíti a munkámat. Megbízom benne, jó kezekben lesz nála a napi feladatok irányítása” – mondta D. Tóth Kriszta.

Az alapító-tulajdonos szeptembertől elsősorban tartalomstratégiával és a WMN portfólió kreatív irányításával foglalkozik. Emellett cikkeivel és videóival továbbra is részt vesz a tartalomgyártásban.

A hamarosan ötéves WMN.hu látogatottsága folyamatosan nő, a magazin havi egyedi látogatóinak száma több mint 900 ezer, ami a tavalyi évhez képest 50 százalékos emelkedést jelent. A 2019 júliusi adatok szerint naponta 70 ezer egyedi látogató kereste föl az oldalt (forrás: DKT-Gemius). A 2018-ban létrehozott videó-divízió sikeres formátumfejlesztéseinek köszönhetően, a WMN YouTube- csatorna feliratkozóinak száma elérte a 85 ezret - írják.

Németh Ottó távozik a Henkeltől

2020. február 13.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.