2014. október 06.

Új főszerkesztő az Auto Bild élén

Októbertől Molnár József tölti be az Auto Bild Magyarország főszerkesztői pozícióját. A szakember a lap fennállása óta a magazinnál dolgozik.

Októbertől Molnár József tölti be az Auto Bild Magyarország főszerkesztői pozícióját. A szakember a lap fennállása óta újságíróként, szerkesztőként dolgozott a magazinnál.

Molnár József közgazdászként diplomázott, a főiskolával párhuzamosan újságíró-riporter képesítést is szerzett. Tízéves tapasztalattal rendelkezik az autós lappiacon.

„Nagy megtiszteltetés számomra az új feladatkör. Korábban is kiemelt munkám volt az Auto Bild Magyarország legerősebb tartalmi elemeinek, az összehasonlító teszteknek a honosítása. Úgy érzem, hogy korrekt, tisztességes munkával, és ugyanakkora adag szerencsével jutottam el oda, ahol most tartok. A legfontosabb célom, hogy az Auto Bildben rejlő lehetőségeket tartalom, és struktúra szempontjából még jobban kiaknázzam, ezzel erősítve a prémiumlap közszolgálati, tanácsadó jellegét” - nyilatkozta az új főszerkesztő.

Az Auto Bild Magyarország designja nemrég megújult, a fejlesztési irányt pedig a kiadó a jövőben is folytatja: már a következő számtól erősebb lesz a lap tanácsadó, szolgáltató jellege, melyekkel az olvasóknak hasznos tippeket adnak, speciális tematikáikkal pedig a hirdetőknek is a megújult tartalomhoz igazodó megjelenési lehetőségeket biztosítanak.

„Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

3 órája

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.