2019. december 11.

Új főszerkesztő az Indexnél

A szerkesztőség eddigi irányítója, Tóth-Szenesi Attila vezető szerkesztőként folytatja, az újság vezetését Dull Szabolcs veszi át.

Dull Szabolcs online újságírói karrierjét az Origónál kezdte, majd 2014-ben, amikor a tulajdonos politikai nyomásra leváltotta Sáling Gergő főszerkesztőt sokadmagával ő is távozott, azóta az Indexnél dolgozott politikai újságíróként és szerkesztőként, az utóbbi időben pedig a sportrovat megbízott vezetője volt.

Tóth-Szenesi Attila 2017 májusa óta volt az Index főszerkesztője, miután Dudás Gergely saját kérésére távozott a cégtől - írja a 24.hu.

Dull Szabolcs terve az, hogy az eddigi indexes hagyományok szellemében vezeti tovább az újságot. A leköszönő főszerkesztő azt írta, élete nagy kalandja volt ennek a pozíciónak a betöltése, „de főszerkesztőként mindig volt bennem egy hiányérzet, egy mind erőteljesebb belső konfliktus: nem tudok eleget foglalkozni azzal, ami lassan húsz éve az életem egyik legfontosabb része, az újsággal.”

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.