2016. december 01.

Új főszerkesztő-helyettes az InfoRádióban

A Metropol korábbi főszerkesztője, dr. Erdei Tamás csatlakozik az InfoRádió szerkesztőségéhez, és a jövőben a megújult inforadio.hu hírportál vezető szerkesztője lesz.

A jogász végzettségű új főszerkesztő-helyettes, aki legutóbb a Metropol főszerkesztője volt, sportújságíróként kezdte pályáját a kilencvenes években a Magyar Nemzetnél, majd a Magyar Hírlapnál volt előbb rovatvezető, utána pedig főszerkesztő-helyettes. Alapítója volt a Zóna.hu internetes magazinnak, dolgozott a Magyar Rádió online felületeinek megújításán. 2009-ben szerződött a Metropolhoz, és 2011-től volt főszerkesztője egészen az ingyenes napilap nyári bezárásáig.

Módos Márton, az InfoRádió ügyvezető igazgató-főszerkesztője elmondta: „dr. Erdei Tamás leigazolásával a társaság tovább folytatja az inforadio.hu hírportál megújítását. A kiadó célja, hogy – a hírrádiótól megszokott tárgyilagos és megbízható megközelítéssel – az inforadio.hu az online piacon is a hiteles, megbízható és releváns hírszolgáltatás vezető képviselői közé emelkedjen. Ennek érdekében az év első felében megújult az inforadio.hu design-ja és portálmotorja, kibővült az audiotartalmakhoz egyedi hozzáférést biztosító okosrádió-felület, és a szerkesztőség megerősítésével tovább nő a szöveges tartalmak, hírek és interjúk kínálata is.”

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.