2011. május 13.

Új főszerkesztők az MTVA-nál

Két új embert nevezett ki a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezére, az egyiket gyerek, a másikat határon túli témában.

Két új embert nevezett ki a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezére, az egyiket gyerek, a másikat határon túli témában.

Görög Athénát gyermek- és ifjúsági, Kányádi Z. Sándort pedig a határon túli főszerkesztőség vezetésével bízta meg Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója. Ezzel ők Barlay Tamás vallási, Gazsó L. Ferenc közéleti, Papp Dániel hír- és hírháttér, Poich Lóránd szórakoztató, Riskó Géza sport, Rockenbauer Zoltán - június 1-jével érkező - kulturális és Stein Róbert kisebbségi és etnikai főszerkesztő mellé csatlakoznak.

Görög Athéna az ELTE bölcsészettudományi karán végzett. A köztévéhez az írott sajtóból érkezett. A televíziós munkákon túl az InfoRádió kulturális rovatát 9 évig vezette, illetve a Kossuth Rádió reggeli műsorába készített 8 és fél címmel kulturális ajánlót. A Médiamix című havi folyóirat egyik alapító főszerkesztője.

Kányádi Z. Sándor először geológus mérnöki diplomát szerzett, majd elvégezte az ELTE történelemtudományi karát is. Pályáját az Új Magyarország című napilap külpolitikai szerkesztőjeként kezdte. A Magyar Televízióban 1994-1996 között külsős szerkesztő-riporterként, majd 1997-től belsős munkatársként tevékenykedett. Napi munkája mellett egy ideig a Kárpát-medencei magyar sajtóval való kapcsolattartás is a feladatai közé tartozott. Mostani kinevezéséig az MTI tartalom és innovációs igazgatói teendőit látta el.

Címkék: mtva gyerekek

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.


Több száz állás a média és marketing világából