Szabó Vivien korábban a Cosmopolitan online szerkesztői pozícióját töltötte be, de tapasztalattal rendelkezik a közösségimédia-menedzsment és az oktatás területén is.

Új főszerkesztő érkezett a bien.hu szerkesztőségének élére. Szabó Vivien korábban a Cosmopolitannél szerzett online szerkesztői tapasztalatot, majd a Brightly reklámügynökségnél dolgozott social media managerként, ahol olyan márkák közösségi média jelenlétéért felelt, mint a dm, a Libresse vagy az Epson. Vivien 2012-től a Corvinus Egyetemen külsős oktatóként tart előadásokat.

„Fő célom, hogy a mai trendeket követve olyan minőségi tartalmat kínáljunk az olvasóknak, amely túllép a tartalomfogyasztás keretein, és kommunikációra ösztönzi őket, közösséggé formálva a látogatókat. Ennek érdekében leszűkítettük a célcsoportot, hogy fiatalabb bázist építsünk ki, letisztultabbá tettük a rovatstruktúrát, nagyobb hangsúly került a vizualitásra és a blogbejegyzésekre.

Az „Életem gardróbja” szlogenhez híven olyan platformot szeretnék életre hívni, amely továbbra is nélkülözi a sztárhíreket és a trash kontentet. Hiszek abban, hogy a mainstream vonal megtartható olyan módon is, ha nem közlünk hatásvadász cikkeket. A hétköznapi nők egyre inkább igénylik, hogy egy médium velük foglalkozzon, azokkal a témákkal, amelyekkel a mindennapokban találkoznak. A bien.hu-nál ennek megfelelően alakítjuk a tartalmat, neves szakértőkkel együttműködve” – mondta Szabó Vivien.

Vivien hatáskörébe tartozik ezentúl a teljes szerkesztőség irányítása, az általános szerkesztési irányelvek meghatározása, valamint az újabb tartalmi együttműködések felkutatása és kiaknázása.