2011. november 16.

Új hirdetési vezető a Figyelő tulajdonosánál

Tapasztalt szakembert igazolt le a médiacég, feladata a bevételek növelésén túl a médiamárkák imázsának erősítése is.

Tapasztalt szakembert igazolt le a médiacég, feladata a bevételek növelésén túl a médiamárkák imázsának erősítése is.

Baráth Maya látja el 2011. november 1-jétől a Word Communications márkáit érintő reklám- és értékesítési feladatokat. A szakembertől a Figyelőt, az IPM Magazint és a Családi Lapot is kiadó médiacsoport reklámbevételeinek növelését és imázsának erősítését várják.

Barát Maya a Hírlapkiadó Vállalat Reklámszerkesztőségében kezdte, majd az Áfor sajtóosztályán sajtóreferensként dolgozott. Négy éven át a Lapkiadó Vállalat értékesítési osztályát erősítette. A 80-as évek közepén a Pannónia Filmstúdió Video részlegénél, később a Híradó és Dokumentum Filmgyárban referencia filmeket készített. A rendszerváltást követően kilenc éven át vezette a Magyar Hírlap Kereskedelmi részlegét, majd ezt követően a Világgazdaság kereskedelmi igazgatója, később három évig a Népszava médiaigazgatója volt. A Magyar Hírlaphoz 2005-ben tért vissza, a napilap kereskedelmi ügynöksége, a Rising Star ügyvezetőjeként.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából