2012. november 09.

Új horvát közmédiavezér

Az utóbbi esztendőket a médiaipartól távol töltő szakember nyerte el a horvátországi közmédia első számú vezetői posztját a napokban.

Az utóbbi esztendőket a médiaipartól távol töltő szakember nyerte el a horvátországi közmédia első számú vezetői posztját a napokban.

Goran Radman egy zágrábi magánegyetemi posztot adott fel az öt évre szóló kinevezésért, oda a Microsofttól érkezett. Az új vezetőtől – aki korábban a jugoszláv rádió és televízió horvátországi egységénél is tevékenykedett – azt várják, hogy fordítsa jó irányba a pénzügyi gondokkal küzdő, csonkított programstruktúrával működő HRT-t.

Több helyi médium is azt feszegeti: állhat-e, s ha igen, milyen politikai alku annak hátterében, hogy nyugalmat ígérő posztját viharos pozícióra cserélte. Az Index.hr például azt a négy évvel ezelőtti kijelentését idézi, mely szerint esze ágában sincs visszatérni a közmédiához, még akkor sem, ha jó állással kínálnák meg.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.