2011. november 29.

Új kereskedelmi igazgató a Bónusz Brigádnál

Schmidt Richárd az Out Of Home Media hirdetési igazgatói pozíciójából érkezik a Bónusz Brigádhoz, ahol december 1-én kezdi meg munkáját.

Decembertől új kereskedelmi igazgatóval bővíti csapatát a nemrégiben regionális piaci szereplővé vált Bónusz Brigád, Magyarország piacvezető közösségi vásárló oldala. Schmidt Richárd az Out Of Home Media hirdetési igazgatói pozíciójából érkezik a Bónusz Brigádhoz, ahol december 1-én kezdi meg munkáját.

A Bónusz Brigád kereskedelmi vezetőjeként Schmidt Richárd feladata lesz az országos kereskedelmi hálózat koordinálása és bővítése, valamint az új lehetőségek felkutatásának irányítása. A Brigád kereskedelmi hálózata jelenleg Budapesten, Miskolcon, Szegeden, Kecskeméten és Debrecenben működik. Az országos bővülés folyamatos, így hamarosan Nyíregyháza, Pécs, Győr és Székesfehérvár is csatlakozik a bónuszos városok köréhez.

A 34 éves szakember az Out Of Home Mediát megelőzően az Est Media Group (EMG) hirdetési igazgatói pozícióját töltötte be, illetve a Danubius Rádiónál dolgozott, a direktértékesítési csoport vezetőjeként.