2015. december 02.

Új kereskedelmi igazgató a Geomédiánál

2016. január elsejétől Miczinkó Katalin tölti be a Geomédia Kiadói Zrt. kereskedelmi igazgatói pozícióját. A szakember feladata lesz az értékesítés átstrukturálása, valamint új piaci lehetőségek feltérképezése.

Új igazgató érkezik a Geomédia Kiadó kereskedelmi divíziójának élére Miczinkó Katalin személyében. A szakember több mint 20 éves médiapiaci múlttal rendelkezik. Pályafutását a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság értékesítési vezetőjeként kezdte, mintegy 18 éven át dolgozott a Ringier, majd a Mediaworks kiadónál, ahol értékesítési igazgatóként napilap-, magazin- és online területen felelt a kiadó hirdetési bevételeiért.

A Geomédia kizárólag magyar tulajdonban lévő hazai kiadó, nevéhez fűződik az immár 70 éves Szabad Föld hetilap, a Diéta&Fitnesz életmódmagazin, Béres Alexandra főszerkesztővel az élen, valamint a Vidék Íze és a Vasárnapi Hírek is. A Geomédia a lapkiadáson túl érdekelt két könyvkiadóban is: a mezőgazdasági oktatásban, tájékoztatásban, tudományos ismeretterjesztésben piacvezető Mezőgazda Könyvkiadóban, illetve a nemzetközi és a magyar irodalmat, albumokat, enciklopédiákat gondozó Geopen Könyvkiadóban. Mindezen túl érdekeltségi körébe tartozik a befektetői piacon működő Geo Professional Portfolio Zrt., valamint két fine dining étterem, a Vár a Speiz és a LouLou.

Kreatívvezetőt igazolt a ti:me Agency

2019. szeptember 11.

Weinberger Roland a tizenöt éves múlttal rendelkező 2Republic ügynökségből idén májusban ti:me Agency-vé átpozícionált ügynökséghez érkezett.