2014. január 20.

Új kereskedelmi igazgató a Net Média Zrt-nél

2014. január 1-jével Takács Sándort nevezték ki a Portfolio.hu-t is kiadó cég kereskedelmi igazgatójává.

2014. január 1-jével Takács Sándort nevezték ki a Portfolio.hu-t is kiadó cég kereskedelmi igazgatójává.
Takács Sándor

Az újonnan kinevezett szakember feladata a Net Média Zrt. értékesítési stratégiájának meghatározása, végrehajtása, a média és konferencia üzletágak bevételeinek maximalizálása, valamint az értékesítési csapat operatív irányítása.

Takács Sándor, a Net Média Zrt. média értékesítési igazgatójaként 2013 nyarán csatlakozott a társaság sales csapatához. Médiaértékesítésben 10 éve dolgozik, print, rádiós és televíziós területen is szerzett tapasztalatokat. Korábbi munkahelyén közel 8 évig kereskedelmi vezetőként az Iko Sales House csapatát erősítette, ahol televíziós műsorok szponzorációs felületeinek értékesítésért felelt, valamint hozzá tartozott a cégcsoport online felületeinek értékesítése is. Kinevezésével párhuzamosan Agócs Balázs értékesítési vezérigazgató-helyettes távozott a Net Médiától.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

1 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.