2018. január 09.

Új kereskedelmi igazgatót igazolt az InfoRádió

A rádió szpot és non-szpot felületeinek az értékesítéséért január 8-tól Turú Henrik felel, aki ezt megelőzően a Juventus Rádiónál és a Viasatnál (majd a jogutód Sony Pictures Televisionnél) is négy-négy évet dolgozott.

Mind a Juventusnál, mind a Viasatnál feladata volt a nagy hirdetők és a médiaügynökségek kezelése, a kreatív formátumok és felületek értékesítése illetve ezen kampányok teljeskörű koordinációja.

Az új kereskedelmi igazgató karrierje b2b marketingesként indult az RTL Klubnál 2001-ben, ahol a kereskedelmi osztály kiadványainak írása és szerkesztése, továbbá b2b marketingkampányok szervezése, kivitelezése tartozott feladatai közé. Sales managerként először a Cinema Citynél kezdett dolgozni 2006-ban, ahol a mozihálózat on-screen és off-screen reklámhelyeit értékesítette médiaügynökségi ügyfeleknek.

Turú Henrik

„Az InfoRádió a döntéshozók és véleményformálók első számú rádiós hírforrása. Az első és egyetlen magyarországi hírrádióként 17 éve sikeres és megbízható partnere a hirdetőknek, ezzel is egyedülálló a piacon. Ennek a speciális célcsoportnak a meddőszórás nélküli, költséghatékony elérésével olyan ügyfelekhez szól, akik vásárlási döntéseikkel nagyban hozzájárulhatnak egy márka/termék sikeréhez. A legfontosabb feladatomat abban látom, hogy eddigi piaci tapasztalataim segítségével a kiemelkedő termékben és a prémium célcsoportban rejlő potenciált maximálisan kihasználjuk - az ügyfelek még nagyobb elégedettségére”– nyilatkozta a szakember.

Új nemzetközi vezetőt igazolt a Geometry

5 órája

Július végétől Jeremy Cohen alelnöki pozícióban, Londonból irányítja a WPP hálózathoz tartozó Geometry tanácsadói munkáját az EMEA régióban.