2012. január 11.

Új kereskedelmi szakember a Class FM-nél

A most érkezett kereskedelmi partner korábban már dolgozott a rádiónál. Kinevezése a nem hagyományos reklámmegoldások felértékelődését jelzi.

A most érkezett kereskedelmi partner korábban már dolgozott a rádiónál. Kinevezése a nem hagyományos reklámmegoldások felértékelődését jelzi.
Kapitány János

Új kereskedelmi partner csatlakozott januárban a Class FM csapatához Kapitány János személyében. Az ő feladata a nem hagyományos, kreatív hirdetési megjelenések, promóciók kidolgozás, koordinálása lesz.

A szakember az elmúlt másfél évben a Viacom sales vezetőjeként a VIVA, az MTV és a Comedy Central szponzorációs területét irányította. Korábban már megfordult az éppen csak induló országos rádiónál, akkor annak szponzorációs alapelveit dolgozta ki.

2006 és 2009 között a Danubius Rádió promóciós igazgatója volt. Azt megelőzően 2005 és 2006 között a TV2 Event Marketing Managereként többek között Megasztár események lebonyolításában vett részt. 2002 és 2005 között egy BTL ügynökségnél dolgozott Key Account Manager, illetve Event Manager pozícióban.

"A Class FM a tavalyi évben is kreatív, egyedi és rendkívül sikeres promóciókat tudhat maga mögött, a hallgatottsági eredményeket tekintve pedig 2011 egyértelműen a Class éve volt. A jövőben még inkább szeretnénk kilépni a hagyományos promóciós megoldások sémájából, célunk olyan aktivitásokat kitalálni és kivitelezni, amelyekről sokat beszélnek a hallgatók" -  mondta el Kapitány János.

Címkék: classfm promóció

Új vezetőket igazolt a HPS Group

2 órája

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.