Varga Zsombor új, európai szintű szerepet kapott a Fordnál.

Györke Orsolya irányítja a magyar piacon a vállalati kommunikáció és PR területeket augusztus 3-tól a Ford Közép és Kelet-Európai Kft.-nél. Pályáját a Porsche Hungarianal a Seat márka marketingmenedzsereként kezdte, később a General Motors CEE regionális központjában felelt a GM-Daewoo majd a Chevrolet márka közép kelet-európai bevezetéséért és kommunikációjáért. Az elmúlt 10 évben az Axeleronál és a T-Online-nál, végül a Magyar Telekomnál töltött be különböző PR, márkamenedzsment, CSR és marketingkommunikációs vezetői pozíciókat.

Inspiráló kihívás, hogy a Magyarországon hosszú évek óta piacvezető, nemzetközi szinten modelljeivel és forradalmi technológiáival az elmúlt években rangos szakmai elismerések és díjak egész sorát begyűtő Fordnál folytathatom szakmai pályafutásomat. Megtiszteltetés számomra, hogy a vállalat egy kiemelten fontos területén kaptam lehetőséget a bizonyításra, ahol jövőben mind az autóiparban, mind digitális technológia terén szerzett tapasztalataimat hasznosítva új értéket teremthetek

- mondta kinevezése kapcsán.

A szakember Varga Zsombort váltja a pozícióban, aki a Ford európai működésének és a márkakereskedői hálózat támogatásának fejlesztésén dolgozik a jövőben.